Foto: Getty Images
Mike Commodore.

Fredag 8 Jul 2011 16:18

Commodore kan få nummer 64

Blogg bakom kampanj

För en vecka sedan skrev Mike Commodore under ett ettårskontrakt med Detroit Red Wings. De vill ge den storvuxne backen chansen att spela NHL-hockey igen efter att han hamnat i AHL under sin senaste säsong i Columbus Blue Jackets organisation.

Många fans är extra upprymda över värvningen eftersom det ger Commodore möjligheten att slutligen spela med nummer 64. Yahoos hockeyblogg Puck Daddy har till och med gått så långt som att starta en kampanj för att övertala 31-åringen att ge efter. Bland annat ska man tillsammans med sina läsare donera pengar, passande nog 64 dollar per person, till Commodores favoritvälgörenhet om han börjar använda numret.

Mike Commodore svarar i ett mejl till Puck Daddy att hans Twitterkonto har exploderat efter att kampanjen kom i gång och lovar att undersöka möjligheterna att spela med nummer 64, något som i slutändan kan vara upp till Detroit Red Wings att bestämma.

Commodore 64 var urspungligen en hemdator som tillverkades mellan 1982 och 1994 och hade sin storhetsperiod i slutet på 1980-talet.

hockeysverige.se

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade