Foto: Bildbyrån
Anders Eriksson.

Fredag 30 Sep 2011 23:30

Eriksson ratad av Vancouver

Även Läck får lämna för att återvända till AHL

Så sent som i gårdagens match mot San José spelade Anders Eriksson lite knappt 22 minuter och han gjorde det utan att göra bort sig. Trots det räckte hans insats under sitt provspel i Vancouver inte till för att övertyga klubbledningen om att han var värd ett kontrakt. När Canucks idag trimmade ner sin laguppställning var Eriksson en av de spelare som fick lämna.

36-åringen var på väg till Schweiz för att spela innan han skrev på för en tryout hos Stanley Cup-finalisterna och det är väl inte en allt för vågad gissning att alplandet står högt upp på veteranbackens lista nu när det inte blev något fortsatt spel på Kanadas västkust. Eriksson representerade Timrå och Modo under fjolårssäsongen och svarade där för 13 poäng på 31 matcher.

Utöver Eriksson fick också mycket väntat Eddie Läck lämna Vancouver och NHL idag för den nya AHL-partnern Chicago Wolves. Den 23-årige målvaktstalangen har storspelat under hela träningslägret precis som han gjorde under hela AHL-säsongen ifjol men så länge Cory Schneider finns kvar som Roberto Luongos backup får Läck inrikta sig på spel i AHL.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade