Foto: Bildbyrån
Eric Moe.

Tisdag 10 Apr 2012 06:39

Kan återvända till Timrå

Moe finns på Norbergs radar

2008/09 gjorde han 24 poäng från sin backplats i Timrå och tycktes gå en fin framtid till mötes. Sedan dess har den tidigare juniorlandslagsmannen Eric Moe haft svårt att nå samma höjder. 2010 fick han lämna Timrå och flyttade till Leksand, där det bara blev en skadedrabbad säsong innan han i år hamnade i Sundsvall på lån.

Sundsvall åkte ur allsvenskan förra veckan, men för Moe blir det knappast spel i division 1. Enligt Dagbladet har Timrås sportchef Kent Norberg följt 24-åringen och hans jämngamla lagkamrat i Sundsvall, lagkaptenen Oscar Johansson.
- Det är klart att de är intressanta, det här är två killar som alltid finns med. Och vi tittar ju på allt som finns, säger Norberg till tidningen.

Han bekräftar att han kommer att ta kontakt med spelarna.
- Det kommer jag göra, på ett eller annat sätt. Sedan får vi se vad det blir av det, det är en svår fråga. Det ska ju ställas mot våra egna yngre spelare också, säger Kent Norberg.

Eric Moe stod för tolv poäng (6+6) på 40 allsvenska matcher och lånades även ut till Modo och spelade två elitseriematcher för dem. Han hade fem assist på sex kvalseriematcher. Oscar Johansson, som också har ett förflutet i Timrå, sköt 18 mål för Sundsvall i allsvenskan. Han hade en assist på tio matcher i kvalserien.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade