Foto: Getty Images
FÖRENAS. Luke och Brayden Schenn är nästa brödrapar som förenas i NHL.

Lördag 23 Jun 2012 23:18

The City of Brotherly Love

Bröderna Scheen förenas i Philly

"The City of Brotherly Love" lever upp till sitt namn. På söndagen värvade Philadelphia Flyers backen Luke Schenn från Toronto Maple Leafs i utbyte för forwarden James van Riemsdyk. Därmed förenas Luke med lillebror Brayden.

Det har varit en trevlig helg för brödrapar i NHL. På fredagen släppte Pittsburgh Penguins i väg Jordan Staal till Carolina Hurricanes, där han förenas med storebror Eric.

På lördagen var det dags för ett nytt brödrapar att hamna i samma klubb. Det handlar om Luke och Brayden Schenn som sammanstrålar i Philadelphia Flyers organisation. Detta sedan Toronto Maple Leafs skickat storebror Luke till Flyers i utbyte för forwarden James van Riemsdyk.

Luke Schenn draftades ursprungligen av Maple Leafs som femte spelare 2008. Han debuterade för klubben samma höst och har spelat 310 matcher i Toronto under de senaste fyra säsongerna.

James van Riemsdyk draftades som andra spelare bakom Patrick Kane 2007. Han har tre säsonger bakom sig i Philadelphia, men har inte fått sitt förväntade genombrott. På 196 matcher har han gjort 47 mål och 99 poäng.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade