Viasat-femman
Foto: Grafik
Varje vecka tar Viasat och Hockeysverige.se ut veckans bästa line-up från Hockeyallsvenskan.

Lördag 20 Okt 2012 19:15

Veckans Viasat-femma #6

HockeyAllsvenskan har bjudit på en hel del intressant i veckan. Södertälje och Djurgården har börjat marschen uppåt, Leksand har tagit över serieledningen och Karlskrona har det fortsatt tungt i botten. Tillsammans med Viasat Hockey listar Hockeysverige.se de spelare som utmärkt sig mest i veckan.MÅLVAKT

Anton Forsberg, Södertälje


Södertälje har vaknat till liv på allvar och med tre raka segrar i veckan har Anton Forsberg visat att han är en förstemålvakt att räkna med. Det skapar viktigt trygghet i ett lag.

BACKAR

Mattias Timander, Leksand


Den mycket meriterade gamle Modo-hjälten har fått ordning på Leksands försvarsspel och som vanligt varit säkerheten själv i egen zon. Dessutom klev han in och satte punkt för den starka vändningen mot Karlskoga när Leksand vann med 3-2.

Juha Uotila, Oskarshamn

Den tuffe finländaren kom tillbaka från avstängning i tisdags och har varit Oskarshamns bäste back under säsongen. Stor försvarsgeneral inte minst i segern över Tingsryd, och han producerar även framåt i viktiga lägen.

FORWARDS

Matt Read, Södertälje (2)


Alexander Steen i all ära, men kanske är Matt Read den lockoutspelare som varit allra bäst i svensk hockey så här långt. Lekstuga mot både Malmö, Almtuna och Troja i veckan.

Carl Hagelin, Södertälje

Den vindsnabbe Rangers-forwarden hade en ny kanonvecka i vad som antagligen är HockeyAllsvenskans allra bästa kedja för tillfället.

Henrik Björklund, BIK Karlskoga (2)

En av flera anledningar till att Karlskoga hänger med i toppen även i år. Producerar i match efter match och avgjorde det stekheta derbyt mot Örebro i slutminuterna. Så agerar en matchvinnare.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade