Viasat-femman
Foto: Grafik
Varje fredag tar Viasat och Hockeysverige.se ut veckans bästa line-up från Hockeyallsvenskan.

Fredag 26 Okt 2012 22:00

Veckans Viasat-femma #7

Viasat Hockey och Hockeysverige.se listar veckans hetaste spelare

HockeyAllsvenskan börjar ta form. Leksand stärker sitt grepp om täten i veckan, medan klungan med BIK Karlskoga, Örebro, Oskarshamn, Västerås och Troja-Ljungby hänger på. Djurgården och Södertälje halkar ner under strecket och för Karlskrona blir läget bara tyngre. Hockeysverige.se och Viasat Hockey listar veckans hetaste spelare!

MÅLVAKT

Viktor Fasth, Tingsryd


Viktor Fasth ger Tingsryd chansen att vinna varje match, trots att laget har stora problem i offensiven. Gjorde en mycket stark insats mot Västerås i tisdags och betyder oerhört mycket för sitt lag.

BACKAR

Daniel Karlsson, Troja-Ljungby


Tung, stor och stark som en björn. Efter en vecka i moll har Karlsson och Troja täppt till försvaret och tagit två starka segrar mot Oskarshamn och Djurgården. Karlsson har inte varit inne på ett enda baklängesmål och bidrar mycket till det.

Patrik Hersley, Leksand

Den storvuxne skåningen har blommat ut i Leksand under säsongen och har bidragit med två mål framåt i veckan. Stark säsong som helhet, bra både framåt och i egen zon.

FORWARDS

Robin Alvarez, Malmö


Malmö har fått fart på offensiven och tog en tung skalp i Örebro i veckan. Robin Alvarez har legat bakom mycket av detta med tre mål och två assist i veckan och visar ledartakter.

Marcus Nilsson, BIK Karlskoga

Den lille playmakern levererar starka insatser i skuggan av den vassa förstakedjan. 1+2 i två nya segermatchen i veckan.

Mark Hurtubise, Leksand

Kanadensaren sköt sitt sjätte och sjunde mål för säsongen mot Asplöven och fick fart på målskyttet. En viktig offensiv pjäs i serien klart bästa lag.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade