Snart släpps Daniel Enestubbes bok "Conny Strömberg - en lirares bekännelser". Redan idag kan du beställa den på Hockeysverige.se

Torsdag 8 Nov 2012 14:30

Conny Strömberg överfallen i hemmet

Berättar i ny självbiografi - beställ den idag!

Conny Strömberg har varit förskonad från allvarliga skador på isen, men det har funnits tillfällen då det kunnat gå riktigt illa utanför den. I sin kommande självbiografi berättar han nu för första gången om hur han blev våldsamt överfallen och misshandlad i sitt eget hem. Genom ett samarbete med förlaget som ger ut boken kan du beställa ditt exemplar här på Hockeysverige.se redan idag.

OBS! BOKEN ÄR SLUTSÅLD!

Berättelsen om inbrottet och mordförsöket är bara en av många häpnadsväckande berättelser som Conny Strömberg och Daniel Enestubbe bjuder på i den kommande självbiografin "Conny Strömberg - en lirares bekännelser" som släpps den 12 december.

Så här säger Conny Strömberg själv om den otäcka upplevelsen:

"Jag har aldrig kraschat med bil. Aldrig tacklats medvetslös eller fått en tandrad bortslagen av en brutal neanderthalare till back. Jag har på det hela taget varit oerhört förskonad från olyckor eller verkliga trauman i mitt liv, trots att jag levt det i ett stundtals mycket högt tempo. Undantaget är en händelse som ägde rum för många år sedan, men som sitter kvar i skallen än i dag. Jag hade glömt låsa dörren till min lägenhet och somnade. När jag vaknar känner jag att någon håller om min hals. Det är ingen dröm. En stor stark människa sitter grensle över min bröstkorg och är på god väg att strypa mig. Jag kan ingenting göra. Kommer inte loss. Precis när jag är på väg att kvävas och tappa medvetandet släpper mannen taget. Han tar upp ett tillhygge – kanske en bräda eller liknande – och slår mig rakt över ögat. Sedan kliver han av mig och lämnar lägenheten."

Beställ boken idag på Hockeysverige.se
Boken kommer inte säljas i bokhandeln, utan görs bara tillgänglig för försäljning på nätet i en begränsad upplaga. Genom ett samarbete med förlaget och författaren Daniel Enestubbe kan du redan idag beställa ditt exemplar av "Conny Strömberg - en lirares bekännelser" direkt här på Hockeysverige.

Boken är inbunden på 164 sidor och kostar 395 kronor. Den levereras direkt hem i brevlådan.För information om din beställning: Mejla info@logicplan.se eller ring 019-761 8200.

Du beställer boken genom att fylla i formuläret vi länkar till här nedan. Betalning sker mot faktura och beställningen är bindande. En avgift om 29 kr för frakt och expedition tillkommer.

OBS! Du får ingen bekräftelse på mottagen beställning från Hocekysverige.se, utan bekräftelsen kommer först när logistikföretaget registrerar ordern.

Du kan också beställa ett numrerat och signerat exemplar av den exklusiva bibliofilupplagan, som bara släpps i 299 signerade och guldpläterade samlarexemplar. Den exklusiva utgåvan kostar 1490 kronor och du beställer den genom att ange BIBLIOFILUPPLAGA i kolumnen "antal".

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade