Foto: Bildbyrån
Richard Demén Willaume.

Söndag 11 Nov 2012 16:59

Demén Willaume klar för Tingsryd

Skrivit på för veckans matcher

Det har spekulerats flitigt om det de senaste dagarna och nu ska det vara helt klart. 26-årige backen Richard Demén Willaume är klar för spel med Tingsryd. Det är den välkända bloggaren MrMadhawk som på sin twitter bekräftar nyheten efter att han själv varit i kontakt med Demén Willaume.

Den från Kungsbacka bördiga backen inledde den här säsongen med en tryout hos finska SaiPa. Där hann Demén Willaume med 14 matcher i FM-ligan på vilka han svarade för två poäng (1+1) innan han fick beskedet att kontraktet inte skulle förlängas.

Demén Willaume har en bakgrund i klubbar som Frölunda, Malmö, Rögle och Borås. Han lämnade Sverige inför fjolårssäsongen och valde då att skriva på för franska Rouen. Efter en säsong i franska högstaligan valde dock Demén att återvända till Norden och där väntar nu alltså Tingsryd som hans nästa uppgift.

Kontraktet är enligt Demén Willaume själv till att börja med skrivet över den här veckans matcher och sedan återstår det att se om han blir kvar i klubben längre tid än så.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade