Foto: Bildbyrån
Simon Bertilsson.

Måndag 12 Nov 2012 13:02

Skadeläget ljusnar i Brynäs

Flera spelare mot comeback

Under tisdagskvällen är det dags för återstart i Elitserien igen. För Brynäs del kom förra veckans uppehåll lägligt då många skadade spelare nu är på väg tillbaka.
– Det ser ljusare ut nu än för tre veckor sedan, säger klubbens massör Glenn Hellström till gd.se.

Elitseriesexan Brynäs hade inför uppehållet en skadelista som hette duga. Fortfarande några namn kvar, men Glenn Hellström menar att de flests är ”dag-för-dag skador”.

I morgondagens bortamatch mot Linköping kan klubben få tillbaka Simon Bertilsson, Daniel Widing och Christian Djoos. Däremot är nyckelbenskadade Dennis Persson fortfarande inte aktuell i dagsläget.

"En tjuvsmäll"
Även Elias Lindholm riskerar att missa morgondagens match efter att ha fått sig en smäll i juniorkronornas match mot Ryssland i en fyrnationsturnering i Sundsvall.
– Det var en tjuvsmäll från en av de ryska spelarna som sträckte ut benet när Elias kom åkande. Lyckligtvis verkar han inte ha skadat knät, utan det var mer av en lårkaka, säger förbundskaptenen Roger Rönnberg till gd.se om situationen som inträffade i den andra perioden och som tvingade Elias Lindholm av isen.

Glenn Hellström fyller i:
– Vi får se under måndagen hur grovt det är, men det är ju ganska grovt i och med att han klev av, säger han.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade