Viasat-femman
Foto: Grafik
Varje fredag tar Viasat och Hockeysverige.se ut veckans bästa line-up från Hockeyallsvenskan.

Lördag 17 Nov 2012 07:00

Veckans Viasat-femma #9

Hockeyallsvenskans hetaste spelare

Hockeyallsvenskan startade om efter landslagsuppehållet i måndags. Därmed är det åter dags att kora Veckans Viasat-femma. Den här veckan har inte mindre än tre Malmö Redhawks-spelare slagit sig in i laget.

Spelarnas som tas ut i Veckans Viasat-femma belönas med tio bonuspoäng vardera i HOCKEYCOACHEN, fantasytävlingen där du tävlar om en NHL-resa.

MÅLVAKT:
Pontus Sjögren, Malmö

Malmö har hittat formen och Pontus Sjögren storspelar mellan stolparna. Gjorde Västerås frustrerat med sitt inspirerade spel i onsdags.

BACKAR:
Andreas Hjelm, Södertälje (3)

Hjelm fortsätter att visa elitseriekvalitéer på SSK:s blålinje. Var inte minst dominant när Sportklubben vände underläge till seger i bortamötet med Karlskrona.

R.J. Anderson, Malmö
Den amerikanske powerplay-specialisten har börjat finna sig till rätta i Hockeyallsvenskan. Målskytt både mot Tingsryd och Västerås.

FORWARDS:
Slava Truchno<, Asplöven

Ryssen har varit väldigt delaktig i veckans båda segrar. Fem poäng på två matcher, varav tre (2+1) kom i hemmasegern mot Troja-Ljungby (5-2).

Mattias Persson, Malmö
"Fete" hade en klen inledning på säsongen, men den senaste tiden har den tidigare Luleåforwarden vaknat till liv. Sköt två av målen i vinstmatchen mot Västerås.

Anze Kopitar, Mora (2)
Tisdagens derby slutade med vild glädje för hemmalaget Mora. Det kan man tacka superstjärnan Anze Kopitar för. Han satte 2-2-pucken sju minuter före slutet och blev matchvinnare genom att styra in Peter Nolanders skott med sju sekunder kvar tredje perioden.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade