Foto: Bildbyrån/Joel Marklund
Anton Wedin.

Onsdag 21 Nov 2012 14:10

"Roligt att publiken uppskattar ens spel"

Wedin gjorde första poängen

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Frågan är dock hur gott den assist-poäng som junioren Anton Wedin noterades för smakade efter förlusten mot HV71.
- Synd att vi inte får vinna, säger han till hockeypuls.se.

Den 19-årige forwarden Anton Wedin var en av fyra juniorer som inför säsongen erbjöds A-lagskontrakt av Timrå. Efter en inledning på säsongen med varierade insatser har han tagit en fast plats i laget.

I går spelade han sin 16:e match för säsongen, och gjorde sin första elitseriepoäng genom en assist.
- Jag kände mig pigg och jag tycker att det gick bra. Sedan är det ju synd att vi inte får vinna, säger han till hockeypuls.se och fortsätter:
- Det var en svängig match där vi under vissa minuter har kontroll på den medan vi i andra minuter inte alls är med. På slutet så låste det sig nog lite och vi ville för mycket.

”Blir bättre och bättre”
Med J20-laget har han den här säsongen noterats för tolv poäng(5+7) på nio matcher, men har nu börjat ta en ordinarie plats i A-laget. Något han börjat anpassa sig till.
- Absolut, det blir bättre och bättre varje dag. Man lär sig något nytt hela tiden från lagkamraterna och det är bra snack så man får bra hjälp också, förklarar han.

Efter tisdagens hemmamatch, som gästerna HV71 vann med 5-3, blev Anton Wedin utsedd till matchens spelare av publiken.
- Det är jätteroligt att publiken uppskattar ens spel och det man gör på isen så det är bara att fortsätta på samma spår, avslutar han.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade