Viasat-femman
Foto: Grafik
Varje fredag tar Viasat och Hockeysverige.se ut veckans bästa line-up från Hockeyallsvenskan.

Lördag 24 Nov 2012 08:00

Veckans Viasat-femma #10

Allsvenskans hetaste spelare koras

Liken lever! Ja, så skulle man kunna beskriva det som inträffar i Hockeyallsvenskan just nu. Både Malmö och Djurgården har återvänt från de döda tack vare fint spel den senaste tiden. Det är också flera spelare från just de lagen som har tagit sig in i Veckans Viasat-femma.

Spelarnas som tas ut i Veckans Viasat-femma belönas med tio bonuspoäng vardera i HOCKEYCOACHEN, fantasytävlingen där du tävlar om en NHL-resa.

MÅLVAKT:
Chet Pickard, Djurgården (2)

Djurgården har spelat upp sig markant efter coachbytet. Målvakten Chet Pickard har haft stor del i den gångna veckans framgångar. Han storspelade mot Örebro och höll sedan nollan mot Tingsryd.

BACKAR:
Rasmus Andersson, Malmö

Storebror Calle sköt sitt första elitseriemål tidigare i veckan. Då kontrade Rasmus med att passa fram till två mål i 5-0-krossen av Södertälje. Att backtalangen nyss har fyllt 16 år är svårt att tro när man ser honom i aktion på isen.

Brendan Mikkelson, Västerås
Tampa Bay Lightning-backen börjar verkligen komma till sin rätt i den svartgula tröjan. Klev fram och gjorde två mål i den svängiga matchen mot Leksand. Inte minst 5-5-kvitteringen som innebar att Västerås åtminstone fick med sig en poäng från toppmötet.

FORWARDS:
Alexander Wennberg, Djurgården

18-åringen har undan för undan vuxit in i den allsvenska kostymen. I hemmamatchen mot Leksand fullkomligen exploderade han och svarade för ett hattrick. Wennberg ser ut som en spelare för Roger Rönnbergs JVM-trupp.

Patrik Berglund, Västerås (2)
"Bulan" bara växer. Efter sin något tröga inledning på säsongen har 24-åringen börjat visa moderklubben vägen offensivt. 4+2 på två matcher är siffror som motiverar hans medverkan här.

Michael Raffl, Leksand
Österrikaren hade en riktig monstervecka och svarade för 2+2, inklusive det matchvinnande straffmålet, i den makalösa vändningen mot Västerås. 3+2 på två matcher totalt under veckan för 23-åringen.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade