Foto: Bildbyrån
Evan McGrath.

Torsdag 14 Feb 2013 18:12

Poängkungen väljer Frölunda

Uppgifter: McGrath har bestämt sig

Oskarshamns poängkung Evan McGrath har bestämt sig. Enligt mrmadhawk.se kommer 26-åringen att spela i Frölunda de två kommande säsongerna.
- Det där har jag inga kommentarer till överhuvudtaget, säger klubben blivande sportchef Christian Lechtaler till bloggaren.

Med sina 47 poäng på 45 matcher är Evan McGrath tvåa i allsvenskans poängliga efter Örebros Jared Aulin. Kanadensaren har ett år kvar på kontraktet med Oskarshamn, men sitter på en elitserieklausul som gör det möjligt för honom att lämna klubben efter säsongen.

Och det är just vad McGrath kommer att göra. Enligt mrmadhawk.se är det klart att centern lämnar Oskarshamn för spel i Frölunda. Han ska ha tackat ja till klubbens erbjudande om ett tvåårskontrakt.
- Det där har jag inga kommentarer till överhuvudtaget. Jag har full fokus på det jobbet jag gör i Frölunda nu, och det handlar om att ta oss till slutspel, säger Frölunda tillträdande sportchef, Christian Lechtaler, till bloggaren.

Evan McGrath kom till Sverige och Västerås hösten 2010. Sedan dess har han svarat för 126 poäng på 145 allsvenska matcher för Västerås och Oskarshamn, som han har representerat de två senaste säsongerna

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade