Foto: Bildbyrån
Mads Hansen

Onsdag 27 Feb 2013 09:40

Mads Hansen flyttar hem

Klar för Storhamar

Brynäs slåss som bäst för att ta sig till slutspel. Men redan nu är det klart att Mads Hansen lämnar klubben efter säsongen och flyttar hem till Hamar igen.
- Jag har haft sju bra säsonger i Brynäs och lärt mig väldigt mycket. Jag hade många fina säsonger i Storhamar och är glad att komma tillbaka, säger Mads Hansen.

Mitt under Brynäs jakt på att försvara sin slutspelsplats väljer norska klubben Storhamar att presentera nyheten att Mads Hansen flyttar hem efter säsongen.

- Jag har haft sju bra säsonger i Brynäs och lärt mig väldigt mycket. Jag hade många fina säsonger i Storhamar och är glad att komma tillbaka. Vi har köpt hus och tänker bosätta oss i Hamar säger Mads Hansen i ett pressmeddelande från Storhamar.

34-åringen spelade med Storhamar 1999-2002 och var även där 05/06, mellan säsongen i Oskarshamn och innan han flyttade till Gävle.

Hansen kommer inte bara vara spelare i Storhamar. I det treårskontrakt han tecknat kommer han även få jobba en del i övrigt.

- En del av avtalet med Mads är att han ska vara en del av administrationen. Han kommer vara med och representera oss i möten med våra samarbetspartners, vara med och bidra i olika seminarier och arrangemang, säger klubbdirektören Svein-Erik Edvartsen.

Mads Hansen har svarat för nio poäng (2+7) på 39 matcher under den pågående säsongen, vilket är hans mål- och poängmässigt klart sämsta säsong i klubben.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade