Foto: Getty Images
Mats Zuccarello.

Onsdag 27 Feb 2013 20:20

Rangers vill ha tillbaka Zuccarello

"Jag är definitivt intresserad"

Mats Zuccarello ledsnade på det bristande förtroendet i New York Rangers och stack till KHL. Nu är Rangers intresserat av att ta tillbaka norrmannen.
- Jag är definitivt intresserad av att prata med honom, säger Rangers general manager Glen Sather.

Han slog igenom i Modo och lämnade Sverige för New York Rangers efter att ha vunnit poängligan i elitserien 2010. Någon succé i NHL blev det aldrig för Mats Zuccarello. Under två säsonger åkte han in och ut ur laguppställningen och fick tillbringa en hel del tid i AHL. Förra året fick 25-åringen nog och flyttade till Ryssland där han skrev ett tvåårskontrakt med Metallurg Magnitogorsk i KHL.

Nu är det är möjligt att det bara blir ett år i Ryssland för norrmannen. I dagens New York Post avslöjar nämligen Rangers general manager Glen Sather att han ska prata med Zuccarello och diskutera framtiden med honom. Forwarden har en NHL-klausul i sitt KHL-kontrakt och kan bryta uppgörelsen med Magnitogorsk efter säsongen om han känner sig manad att testa sina vingar i NHL igen.

Glen Sather gör ingen hemlighet av att han är intresserad av att ta tillbaka Mats Zuccarello till Manhattan.
- Jag är definitivt intresserad av att prata med "Zuke". Jag har alltid gillat honom som spelare. Vi får se vad som händer, säger Sather till New York Post.

Mats Zuccarello gjorde åtta mål och 26 poäng på 52 matcher med Rangers mellan 2010 och 2012. I KHL har han svarat för 28 poäng (11+17) på 44 matcher.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade