Foto: EA Sports
Tävla och vinn någon av veckans storstjärnor till ditt eget Hockey Ultimate Team på NHL13. Klicka i bildspelet för att se veckans lag, som tagits ut av Hockeysverige.se och Eliteprospects.com

Måndag 29 Apr 2013 10:00

SISTA CHANSEN: Tävla med EA Sports!

Dela dina snyggaste mål och vinn spelare och hörlurar

Hockeysverige och Eliteprospects har denna vecka fått den stora äran att ta ut och presentera EA Sports Team of the Week. Nu har du chansen att vinna någon av de här stjärnorna till ditt eget Hockey Ultimate Team i NHL13 - samt ett par exklusiva hörlurar från EA Sports. I dag är sista chansen att tävla!

Varje vecka presenterar EA Sports sitt Hockey Ultimate Team - Team of the Week, och den här veckan har förtroendet fallit på redaktionen på Hockeysverige.se och systersajten Eliteprospects.com att ta ut NHL:s just nu hetaste spelare.

Nu har du chansen att vinna en av de här storstjärnorna till ditt eget Hockey Ultimate Team på NHL13. En lycklig vinnare tar dessutom hem ett par stekheta hörlurar - MVP Carbons från EA Sports.TÄVLINGSINSTRUKTIONER

Vi vill se dina snyggaste mål! Tävlingen bygger på att du helt enkelt delar med dig av dina allra coolaste highlights från NHL13 på Facebook och mailar länken till oss på redaktionen@hockeysverige.se - om du inte vill maila länk till Facebook kan du också ladda upp dina videos på Youtube eller annan videoplattform.

Mer information om hur du laddar upp och delar highlights från NHL13 hittar du här

Tävlingen pågår fram till och med den 29 april och varje deltagare får skicka in maximalt tre videoklipp som bidrag. Vår jury består av Uffe Bodin och Linus Hugosson, och vi kommer välja ut de tre snyggaste målen bland bidragen som kommer till oss.

De segrande bidragen kommer att presenteras på sajten den 30 april, så förutom fina priser får du också äran av att få ditt klipp publicerat på Hockeysverige.se.


Get Inside The Game - EA SPORTS MVP Carbon high performance gaming headphones

PRISLISTA

1:a pris - hörlurar MVP Carbons från EA Sports (värde 2500 kr) samt första valet av spelare från Hockeysverige och Eliteprospects Team of the Week som du kan spela med i ditt eget Hockey Ultimate Team.

2:a pris - valfri spelare från Team of the Week - andraval.

3:e pris - valfri spelare från Team of the Week - tredjeval.

För fler frågor, kontakta oss på redaktionen@hockeysverige.se dit du också mailar dina bidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Rekommenderade nyheter
Skriv en kommentar

Mest kommenterade